Party Collective – Atinge [music video]

Hello! Sau “saudação” după cum aş putea spune, de când am lucrat la montajul, corecţia de culoare şi efectele videoclipului de mai jos.

A fost o colaborare super cu regizorul Răzvan Marinescu de la VideoHolic care s-a ocupat de toată treaba, şi băieţii de la Party Collective (Tudor Parghel şi Silviu Tudor aka Sly – aştept grătarul ăla!).

Ei şi colegii de trupă “operează” sub label-ul Fly Records, şi pot spune că-s nişte tipi extraordinari şi ştiu bine de tot ce fac. Din câte ştiu, îi puteţi vedea mâine dimineaţă (22 feb) la 10 pe Kanal D, la “Draga mea prietenă”, unde vor lansa oficial videoclipul. Iar în a doua parte a zilei într-un reportaj superb pe România TV, unul ceva mai personal, creat de Alberta Forgiarini. Anyway, staţi aşa că-i vorba de MINE aici, aşa că…

Ca să închei, mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez la acest proiect, aşa că enjoy. După videoclip, şi mai jos, aveţi nişte imagini dinainte şi de după colorizarea pe care i-am făcut-o, aşa, pentru pasionaţi şi/sau curioşi.

Video-ul e evident, pe canalul lor oficial de YouTube, şi aici (nu pot folosi youtube pe site):

[vimeo width=”680″ height=”287″]http://vimeo.com/60158834[/vimeo]

 

Hai vă pup, mă-ntorc la treabă!

corecţiile: